KPAB, legolack, lackering, aluminiumpartier, fönster, uterum

VÅRT FÖRETAG

KPAB - Ett familjeföretag med Benders som en av ägarna, utgör en stark samarbetspartner med produktionsanläggning på 10 000 kvm beläget i Kvänum mitt i Västra Götaland. Här har vi sedan 1950-talet bedrivet tillverkning och försäljning av våra produkter. Under åren har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och idag är vi en komplett tillverkare av fönster, dörrar, skjut- och vikpartier, fasader m.m. helt efter våra kunders önskemål.


Byggprodukter i glas och metall är inte allt vi erbjuder. – Vi är ett modernt teknikföretag med särskild spets på pulverlackering. Legolackering utgör idag ett eget affärsområde där vi erbjuder såväl pulver- som våtlackering.


Vidare erbjuder vi helhetslösningar. Vår kompetens och kompletta verkstad möjliggör även legoproduktion inom olika områden. Ofta handlar det om rotorer för inbyggnad i t.ex. halmhackar.


Välkommen att kontakta oss!


MILJÖ & KVALITET

KPAB är ett ISO-certifierat företag och vi vill att alla våra medarbetare, leverantörer och underentrepenörer jobbar på ett miljövårdande sätt. Mer information om hur vi jobbar med miljö och hälsa finns här till höger. Använd denna länk för att läsa mer om vår hälso- och miljöpolicy.

KPAB ISO 9001
Tips, egen pulverlackering

Använd bildlänkarna här ovan för att läsa mer om våra resurser!